Tennisvakanties met een 'personal touch'!

Tennisvakantie werkwijze

Onze Tennisvakanties

Misschien is het voor jou de eerste keer dat je met Tennisvakantie Reizen op tennisvakantie gaat en ben je benieuwd naar onze werkwijze. Lijkt ons niet meer dan logisch! Belangrijk hierbij is het uitgangspunt, of het doel, van een tennisvakantie. Onze tennisvakanties staan in het teken van:

– Het verbeteren van je tennisspel
Trainen in een mooie omgeving met mooi weer
Vakantie vieren
Gezelligheid!
Inspanning, maar ook zeker ontspanning
– Thuiskomen met een onoverwinnelijk en ontspannen gevoel

Daarnaast hanteren wij een ‘personal touch’. Geen enkele tennisser is hetzelfde en daarom gaan wij ook individueel met jou aan de slag.

                          

Onze tennislessen zijn gebaseerd op het “totaalplaatje”. Alle disciplines van de tennissport worden behandeld in onze lessen. Tactiek en techniek zijn tijdens wedstrijden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Misschien heb je wel eens een tenniswedstrijd verloren van iemand die technisch veel minder goed is dan jij. Om dit in de toekomst te voorkomen, leren wij je om jouw sterkste punten te combineren met tactisch vernuft, zodat je nooit meer in de problemen hoeft te komen tijdens dit soort potjes.

Ook het dubbelspel komt uitgebreid aan bod. Dit is een discipline binnen de tennissport die vaak onderbelicht is, maar vooral voor competitieteams het verschil kan betekenen tussen promotie, handhaving of degradatie. Veel tennissers spelen een enkelpartij in de dubbel, met als gevolg dat een tactische tegenstander niet eens heel goed hoeft te kunnen tennissen om deze partij van jullie te winnen. Wij brengen je tijdens onze tennisvakantie de fijne kneepjes van het dubbelspel bij!

Om het maximale resultaat te behalen, maken we tijdens de tennisreis ook een video-analyse van jouw slagen. Zo kun je zelf bekijken op welke punten jouw slagen aangepakt moeten worden. De trainers nemen samen met jou de videobeelden door en geven je verbeterpunten aan. Zien = begrijpen… deze methode is uiterst effectief!

Op het boekingsformulier kun je aangeven op welke punten jij jezelf wilt verbeteren tijdens jouw tennisvakantie. Misschien ben je niet helemaal tevreden met jouw backhand, jouw volleys of jouw service. Wij zullen er alles aan doen om deze zwakke punten aan te pakken, zodat je deze slagen ook tijdens wedstrijden met vertrouwen durft te slaan.

Kun jij je vinden in de hierboven beschreven doelen? Dan is een tennisvakantie van Tennisvakantie Reizen.nl echt iets voor jou!


Voor wie?

Denk jij je te kunnen aansluiten bij een grote groep tennisvrienden?

Lesprogramma

Wat staat je te wachten tijdens onze tennisvakanties?

Tennisvakantie Aanbod

Ons aanbod van tennisreizen

Ook op Facebook!

Nu ook te volgen op Facebook

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwe tennisreizen?

Direct Boeken!

Boek direct uw tennisvakantie

Filmpjes

Leuke filmpjes van onze tennisvakanties!

Foto’s

Alle foto’s van onze tennisreizen

Deelnemers België

Uiteraard zij onze buren ook van harte welkom op onze tennisreizen!!

Reisverslag

Reisverslagen van onze tennisvakanties

Gastenboek

Dit schreven onze deelnemers over Tennisvakantie Reizen.nl

Home

Terug naar de homepage van Tennisvakantie Reizen.nl

FAQ

Een overzichtje van de meest gestelde vragen…

Contact

Tennisreis contactNeem contact op met Tennisvakantie Reizen.nl

Volg ons op Facebook!

Ook Tennisvakantie Reizen.nl is te vinden op Facebook

Tennisvakantie Singles

Single of alleengaand, bij Tennisvakantie Reizen.nl voelt iedereen zich thuis!

 

Tennisreizen

Tennisvakanties

Tennisvakantie Reizen