Tennisvakanties met een 'personal touch'!

Tennisvakantie: ons programma

Dag 1 (zaterdag):

We verzamelen ons op het vliegveld om in te checken. Afhankelijk van het door u gekozen vliegveld zullen wij, het team van Tennisvakantie Reizen, u verwelkomen bij de incheckbalie. Wij zijn met onze lichtblauwe sweaters duidelijk herkenbaar!

Na aankomst op de plek van bestemming zullen we de transferbus nemen die ons direct naar het hotel brengt. Daar aangekomen brengen we de koffers naar de hotelkamers en is iedereen vrij om het hotel en de omgeving eens goed te verkennen. Voordat we ’s avonds gaan dineren, houden de trainers een welkomstpraatje om nader kennis te maken. Ook wordt de indeling van het trainingsschema bekend gemaakt.

Dag 2 (zondag):

De deelnemers worden opgesplitst in twee groepen. Afhankelijk van de gemaakte indeling begint u om 09:00 uur of om 10:30 uur met de tennisles. Dit wisselt per dag. De lesschema’s zijn alsvolgt:

09:00-10:30 uur Groep 1

10:30-12:30 uur Groep 2

14:00-15:30 uur Groep 1

De ene dag les je dus ’s ochtends 1,5 uur en ’s middags 1,5 uur en de andere dag les je ’s ochtends 2 uur en ben je ’s middags vrij

Na 15:30 uur is er dagelijks ruimte om vrij te spelen.

Dag 3 (maandag):

Dubbeltoernooi! Een leuke, gezellige en ongedwongen manier om kennis te maken met de andere deelnemers van de lesweek. U speelt in verschillende samenstellingen een aantal wedstrijden waarbij plezier en gezelligheid de boventoon zullen voeren. Uiteraard liggen er voor de winnaars van dit gezelligheidstoernooi leuke prijsjes klaar!

Dag 4 (dinsdag):

We volgen uiteraard dezelfde lestijden als dag 2, alleen worden de groepen nu omgedraaid qua aanvangstijden.
Vandaag beginnen we ook met de video-opnamen en analyse van uw Forehand en Backhand.
Dit doen we kort maar krachtig op de tennisbaan en zal ongeveer een kwartier (per groepje) in beslag nemen. U zult verbaasd staan van hetgeen er aan het licht komt als bijvoorbeeld uw backhand eens nader wordt bekeken door de trainers. De eventuele verbeterpunten worden daarna direct met de trainer in de les aangepakt.

Dag 5 (woensdag):

Dit is uw vrije dag die u naar eigen keuze kunt invullen. Misschien wilt u deelnemen aan een georganiseerde excursie of bezoekt u liever op eigen houtje een plaats of bezienswaardigheid in de buurt. Uiteraard is het ook mogelijk om op het resort te blijven om een balletje te slaan, aan het strand of zwembad te liggen, een dagje te gaan golfen of om u lekker te laten verwennen in de spa of hammam.

Dag 6 (donderdag):

De trainers besteden vandaag nogmaals extra aandacht aan de verbeterpunten die tijdens de video-analyse naar voren zijn gekomen. U heeft nu zelf ook van een afstand kunnen zien waarom bijvoorbeeld uw backhand niet loopt zoals u dit zou willen. Tijd om het geleerde in praktijk te brengen! Ook besteden we vandaag aandacht aan de service die gefilmd en besproken zal worden

Dag 7 (vrijdag):

Na een heerlijk ontbijt gaan we weer helemaal fris aan de slag! Vandaag staat er een pittige en zeer intensieve circuit-training op het programma! Alle slagen komen wederom aan bod tijdens deze training om de puntjes op de ‘i’ te zetten!

We eindigen deze dag met de altijd gezellige weekafsluiting en natuurlijk de nodige cocktails!

Dag 8 (zaterdag):

Helaas, het zit er op. We hebben een fantastische week achter de rug en nemen afscheid van onze nieuw gemaakte vrienden. Schrale troost: we vliegen naar huis met een flinke portie zelfvertrouwen, zelfkennis en een lekker huidskleurtje. We hebben veel getennist, maar gaan desalniettemin uitgerust en met een voldaan gevoel het vliegtuig in!