Tennisvakanties met een 'personal touch'!

Tennisvakantie 7 t/m 14 oktober 2017 bij Club Kastalia

Onze tennisvakantie in maart was, net als onze eerdere tennisreizen, zeer geslaagd! Zowel voor de deelnemers als voor ons als organisatie. Met een flinke groep enthousiaste tennissers hebben we genoten van de All-Inclusive verzorging, de Turkse zon en natuurlijk van het beoefenen van onze gemeenschappelijke passie: Tennis!

Kitty uit Den Haag: De combinatie van de zon, de lessen, de leraren, de deelnemers, het hotel, het eten en drinken maakten het de perfecte vakantie om even helemaal bij te tanken!!

Toplocatie!
We gaan in oktober 2017 alweer voor de vijfde keer naar dit fantastische complex! En dat is niet voor niets! We zijn TROTS op het feit dat we ook dit jaar weer met open armen worden ontvangen op dit stukje paradijs aan de Turkse kust! Het onlangs compleet gerenoveerde hotel staat garant voor een volledig verzorgde én onbezorgde topvakantie!

beachtennis tennisreis

Beachtennis, een leuke afwisseling!

Tennisreis hotelkamer

Nieuwe hotelkamers voor ons

Tennisreizen gravel

Mooie gravelbanen bij Club Kastalia

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de recreant én de wedstrijdspeler
Met een gemiddelde middagtemperatuur van rond de 26 graden en afwisselende trainingen, verzorgd door onze enthousiaste en zeer ervaren tennisleraren, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke tennisvakantie! Misschien wilt u recreatief trainen of wellicht zoekt u de ultieme voorbereiding op de competitie. Wij houden rekening met uw wensen.

Single of alleenreizend?
Speciaal voor deze tennisvakantie in oktober hebben wij een aantrekkelijke afspraak kunnen maken m.b.t. het boeken van een éénpersoonskamer. De toeslag hiervoor bedraagt slechts € 106,-! De ervaring van al onze eerdere reizen leert ons dat alleengaanden binnen no-time vergeten zijn dat ze alleen hebben geboekt. We ontvangen hier keer op keer leuke reacties op. Zoals deze:

Coby uit Valkenswaard: Voor de eerste keer op tennisvakantie en voor de eerste keer alleen. Wat een drempel om te nemen. Na de eerste dag wist ik al dat het een mooie week zou worden, nou ja een mooie….. het is een kei supergezellige en leerzame week geworden met leuke mensen, en geweldige trainers!!!!!
Een week om met veel plezier naar terug te kijken, met veel tennis, gezellige praat, lekker eten, en op z’n tijd (huhum) een borreltje. Overal werd aan gedacht, vanaf het moment van inchecken dat de stoel al was gereserveerd, tot het vertrek uit het hotel, waar zelfs een ontbijtpakketje klaar stond. Jongens het was TOP en zeker voor herhaling vatbaar!!

Trainers
Deze tennisweek wordt met veel plezier en enthousiasme verzorgd door onze zeer ervaren Nederlandse trainers. Zij maken uw tennisvakantie onvergetelijk met hun uitgebalanceerde trainingen en uiteraard ook met veel humor en gezelligheid op én naast de baan!

Wat kunt u verwachten tijdens deze tennisvakantie?

– Elke ochtend 1,5 uur Tennisles van zeer ervaren Nederlandse KNLTB trainers
– Een gezellig dubbeltoernooi op de tweede dag, zodat iedereen elkaar leert kennen
– Een video-analyse van uw slagen
– De mogelijkheid om in de middag vrij te spelen of om kennis te maken met het populaire Beachtennis
– Uiteraard wordt er van deze tennisweek ook weer een leuk filmpje gemaakt!
– Diverse leuke excursiemogelijkheden o.l.v. onze zeer ervaren nederlandstalige host

Klik hieronder voor de prijzen en het boekingsformulier:

Tennisvakantie boeken