Tennisvakanties met een 'personal touch'!

Tennisvakantie maart 2018

Tennisvakantie maart 2018

Onze tennisvakanties in maart zijn altijd een groot succes! Zowel voor de deelnemers als voor ons als organisatie. Met een flinke groep enthousiaste tennissers genieten we hier ieder jaar van de Ultra All-Inclusive verzorging, de Turkse zon en natuurlijk van het beoefenen van onze gemeenschappelijke passie: Tennis!

Kitty uit Den Haag: De combinatie van de zon, de lessen, de leraren, de deelnemers, het hotel, het eten en drinken maakten het de perfecte vakantie om even helemaal bij te tanken!!

Toplocatie!

We bezoeken voor deze tennisvakantie een nieuwe locatie. Het 5-sterren Starlight  Resort Hotel***** met maar liefst 30 goed onderhouden gravelbanen ontvangt ons met open armen voor een fantastische tennisvakantie

 

Tennisvakantie 2014

Crystal Tat Beach

Tennisgroep Crystal Tat Beach

Tennisgroep Crystal Tat Beach

Tennisvakantie trainers

Tennisvakantie trainers

 

 

 

 

 

 

 

Voor de recreant én de wedstrijdspeler
Met een gemiddelde middagtemperatuur van rond de 23 graden en afwisselende trainingen, verzorgd door onze enthousiaste en zeer ervaren tennisleraren, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke tennisvakantie! Misschien wilt u recreatief trainen of wellicht zoekt u de ultieme voorbereiding op de competitie. Wij houden rekening met uw wensen.

Single of alleenreizend?
Wat doe je wanneer je graag een tennisvakantie boekt en je vindt niemand in jouw vriendenkring die dezelfde passie deelt? Boek je een singlereis of sluit je je aan bij een reguliere vakantiegroep? Wees gerust, de ervaring van al onze eerdere reizen leert ons dat alleengaanden binnen no-time vergeten zijn dat ze alleen hebben geboekt. Als we alle eerdere reizen nog eens onder de loep nemen, blijkt dat gemiddeld 40% van onze deelnemers een 1-persoonskamer boekt. Maar je gaat allesbehalve alleen op vakantie! We ontvangen hier keer op keer leuke reacties op. Zoals deze:

Coby uit Valkenswaard: Voor de eerste keer op tennisvakantie en voor de eerste keer alleen. Wat een drempel om te nemen. Na de eerste dag wist ik al dat het een mooie week zou worden, nou ja een mooie….. het is een kei supergezellige en leerzame week geworden met leuke mensen, en geweldige trainers!!!!!
Een week om met veel plezier naar terug te kijken, met veel tennis, gezellige praat, lekker eten, en op z’n tijd (huhum) een borreltje. Overal werd aan gedacht, vanaf het moment van inchecken dat de stoel al was gereserveerd, tot het vertrek uit het hotel, waar zelfs een ontbijtpakketje klaar stond. Jongens het was TOP en zeker voor herhaling vatbaar!!

 

Trainers
Deze tennisweek wordt met veel plezier en enthousiasme verzorgd door onze zeer ervaren Nederlandse KNLTB-trainers. Zij maken uw tennisvakantie onvergetelijk met hun uitgebalanceerde trainingen en uiteraard ook met veel humor en gezelligheid op én naast de baan!

Wat kunt u verwachten tijdens deze tennisvakantie?

– De ene dag 2 uur en de andere dag 2x 1,5 uur tennisles van onze zeer ervaren Nederlandse KNLTB trainers
– Een gezellig dubbeltoernooi op de tweede dag, zodat iedereen elkaar leert kennen
– Een video-analyse van uw slagen
– 1 vrije dag om uit te rusten, te gaan shoppen of misschien een potje te gaan golfen
– Uiteraard wordt er van deze tennisweek ook weer een leuk filmpje gemaakt!
– Diverse leuke excursiemogelijkheden o.l.v. onze zeer ervaren nederlandstalige host

 

Boek hier de tennisvakantie van 20 t/m 27 maart 2018

* Verplicht veld