Tennisvakanties met een 'personal touch'!

Tennisvakantie Gastenboek maart 2016

Wat hebben we weer genoten van onze deelnemers, de Turkse gastvrijheid, het heerlijke hotel, het fantastische eten en natuurlijk ook het Turkse voorjaarszonnetje!!

We wensen al onze deelnemers een succesvolle voorjaarscompetitie en hopen dat jullie de stijgende lijn kunnen voortzetten! Graag lezen we hieronder terug hoe jullie deze tennisvakantie hebben ervaren!

Sportieve groeten,

v.l.n.r. Erik, Marc, Edwin en Onno

Wij bedanken onze deelnemers voor een onvergetelijke tennisvakantie!

Wij bedanken onze deelnemers voor een onvergetelijke tennisvakantie!

12 Reacties op Tennisvakantie Gastenboek maart 2016

 • Lex schreef:

  In oktober 2015 voor het eerst mee geweest en dit was zo goed bevallen dat ik maart 2016 ook geboekt heb. Dit keer een andere locatie dan in Oktober en dus een leuke afwisseling.
  Wederom was deze reis weer tot in de puntjes georganiseerd. Leuke groep, prima tennislessen door zeer ervaren, sympathieke en professionele tennisleraren. Het hotel was super. Luxe kamer, heerlijk eten en heel vriendelijk personeel.
  Kortom ook deze vakantie in Maart is zondermeer voor herhaling vatbaar.

 • Annemieke, -marie en/of -marieke schreef:

  Ook dit jaar weer enorm genoten van de luxe, het weer en vooral van de tennislessen. Weer een paar goede tips mee gekregen van Erik, Onno en Edwin om mijn slag en service te verbeteren. Ik ga het zeker uitproberen in de komende competitie en laat het volgende jaar graag door jullie beoordelen of het ingeslepen is. 😉

 • Frank schreef:

  Dit was mijn eerste keer en ik heb een hele leuke tennisvakantie gehad! Hierbij heb ik veel gelachen en volop genoten met een gezellige en gemêleerde groep tennis “vrienden en vriendinnen”. Met velen erg leuke gesprekken gehad.
  Ik kwam hier aan met flinke keelpijn en na de eerste zonnestralen ging de keelpijn over alhoewel ik mijn stem de hele vakantie verder kwijt was, ra ra hoe dat kwam…geen idee??(weinig slaap of drank…)
  Ook de disco en bar bezoeken waren leuke uurtjes?.
  De sauna, Turks stoombad, massage en het heerlijke zwembad waren weldadig voor mijn stijve spieren. Naast de dagelijkse reguliere tennis lessen ook vrij gespeeld en veel spelletjes gedaan o.a. gepoold, gekaart, pub-quiz.
  Al met al kan ik zo’n tennisvakantie zeer zeker aanbevelen….ben nog aan het nagenieten.

  Sportieve groet ????,
  Frank

 • Fred & Jeanet of volgens sommigen Thea schreef:

  Ook voor ons was het de 1e keer op tennisvakantie en daar hebben we geen spijt van! Alles was vanaf ’t begin tot het eind perfect georganiseerd.
  Het hotel was super de luxe, de tennislessen erg leuk, gezellig en leerzaam. Daarnaast was t weer ook nog eens perfect en de groep erg leuk. Kortom we hebben er van genoten en t was zeker voor herhaling vatbaar.
  Onno, Edwin, Eric en Marc heel erg bedankt voor jullie inzet en gezelligheid.

 • Ik heb ook deze keer weer heel erg genoten van de tennisreis als tennisleraar. Vele dankbare leerlingen met tennis als gemeenschappelijke passie en elke nieuwe groep heeft ook altijd weer zijn eigen dynamiek en speciale humor, gezelligheid etc. Het toernooitje aan het begin van de week en de gezelligheid bij borrel, avondeten, pub-kwis en disco zorgen er ook voor, dat iedereen elkaar snel leert kennen. En iedereen heeft de vrijheid om wel of niet aan te sluiten. Het vertonen van de opgenomen beelden van FH, BH en Service direct na de opname tijdens de les op de baan is ook zeer waardevol. Kortom voor iedereen, die van tennis houdt en gezelligheid binnen de groep een echte aanrader als opwarmer voor het zomertennisseizoen en/of de voorjaarscompetitie. Grappig om te zien, dat ook de tennisboeken, die ik altijd meeneem, geraadpleegd worden met natuurlijk als historische uitschieter de klassieker Tennis op en rond de baan van W.Hemmes over de edele tennissport.

  Met tennisgroet,

  Onno

 • Louise schreef:

  Dit jaar voor de 2e keer mee en het is weer goed bevallen. Alles was weer goed geregeld. De betrokkenheid van de organisatie en de tennisleraren zowel op de baan als daarnaast ervaar ik als erg fijn! Het maakt niet uit of je nou beginnende of ervaren tennisser bent. Goed hotel, goed eten en een goede combinatie van sport en ontspanning! Hoop er volgend jaar weer bij te zijn en mijn fantastische service te kunnen laten zien???

 • Mia schreef:

  Als tennisvakantie ervaringsdeskundige kan ik alleen maar zeggen dat dit weer een top vakantie was.

  Even voor de mensen die nog nooit mee zijn geweest: Deze tennisreis is anders dan anderen, namelijk:

  -altijd iemand op de achtergrond bezig met organiseren, hetzij tafels reserveren, een kroeg regelen om de pub quiz te doen,
  video opnames maken van de lessen, foto’s van iedereen in actie op de baan maken en meteen door-appen en ga zo maar door. Thanks Marc!

  -de lessen. In de maart vakantie krijg je 10 uur les! en ook nog een dag vrij!
  De lessen zijn niet alleen maar het geijkte FH, BH en ga zo maar door. Er wordt geluisterd naar wat ieder graag zou willen leren. (swoosh)
  Er wordt ook veel tijd besteed aan het verbeteren van het dubbelspel, zoals positie en teamwork.

  -de leraren. Niet alleen super professioneel, maar ook buiten het veld om zeer betrokken bij de groep.
  Een speciale tennis pub quiz in elkaar zetten, klaverjassen, tennisboeken uitlenen of gewoon een goed gesprek.

  -de groep. Kleine groepen waardoor al het bovenstaande mogelijk is. Heerlijk.

  Tot de volgende keer,
  Mia

 • Anne schreef:

  Dat smaakt naar meer! Nu alweer een kleine week thuis en ik geniet nog steeds na. Het vele tennissen, de zon, het eten, de fantastische trainers en de sympathieke groep op én naast de baan; het was top! Complimenten voor organisator Marc en trainers Erik, Onno en Edwin. Bedankt voor de piekfijne organisatie, goede trainingen en alle tips om op voort te borduren (inclusief poëtische evidence based literatuur voorzien van smaakvolle foto’s 😉 ). Een gezellige week met mede fanatiekelingen van alle leeftijden in een ongedwongen sfeer: echt een aanrader voor iedereen.

 • Zita schreef:

  Wat was het weer een heerlijke tennisweek. Fantastisch weer om veel te tennissen. Goede tips gekregen van de trainers om weer te gaan knallen met de competitie Weer genoten van het luxe hotel, lekker gegeten, relaxed in de Spa en het vriendelijke personeel die de lekkerste cocktails voor mij hebben gemaakt.
  Weer heerlijk bijgetankt! Hopelijk mag ik in Oktober weer mee 😉 😛

 • Barbara schreef:

  De tennisvakantie is fantastisch bevallen! Top accommodatie, heerlijk weer, veel tennissen in wisselende groepsamenstelling bij de verschillende trainers, vrij spelen, tips op maat,.. Heel goede verzorging door Marc en Onno (en deelnemers Amando en Louise :)) bij het verzwikken van enkel waardoor ik rest van de week toch verder kon tennissen – waarvoor dank! Lekker en verzorgd eten met veel variatie en keuze, alle mogelijke cocktails, goed gezelschap: wat wil je nog meer. Zelfs de ‘occasionele’ belgenmop kon voor mij als belg de pret niet drukken!;) Thanks Marc, Onno, Edwin & Eric, tot volgend jaar!

 • Stéphanie schreef:

  Het was weer een erg geslaagde tennisweek! Hele leuke en leerzame lessen, maar daarnaast natuurlijk ook weer veel plezier en gezelligheid gehad naast de baan. Marc, Onno, Erik en Edwin bedankt voor de topvakantie en hopelijk tot volgend jaar!

 • Olga schreef:

  Jeetje…wat zal ik nog toevoegen 🙂 Dit was mijn 2e tennisvakantie. Leuk om van verschillende trainers les te krijgen met elk hun eigen aanpak. Mn de dubbel tactiek les smaakt naar meer! Moet nu thuis steeds uitleggen wat dat is, zo’n tennisvakantie. “Ben je dan zo fanatiek/goed?” is de vraag. Haha. Ik vind t heerlijk je hoofd leeg maken: hard inspannen, hard ontspannen (bijna te laat voor de training…oeps). En voor 1 bedrag ben je de hele week onder de pannen! Trainers weer bedankt en Marc voor de organisatie. Ik wacht in spanning op t filmpje 😀