Tennisvakanties met een 'personal touch'!

Tennisvakantie 2016

Binnenkort is hier de tennisvakantie van oktober te boeken!

Tennisvakantie 19 t/m 26 maart 2016

Crystal Tat Beach Golfresort & Spa*****

Onze tennisvakantie in oktober was, net als onze eerdere tennisreizen, zeer geslaagd! Zowel voor de deelnemers als voor ons als organisatie. Met een flinke groep enthousiaste tennissers hebben we genoten van de All-Inclusive verzorging, de Turkse zon en natuurlijk van het beoefenen van onze gemeenschappelijke passie: Tennis!

Kitty uit Den Haag: De combinatie van de zon, de lessen, de leraren, de deelnemers, het hotel, het eten en drinken maakten het de perfecte vakantie om even helemaal bij te tanken!!

Toplocatie!
We gaan in maart 2016 alweer voor de vierde keer naar dit fantastische resort! En dat is niet voor niets! We zijn TROTS op het feit dat we ook dit jaar weer met open armen worden ontvangen op dit stukje paradijs aan de Turkse kust! Het onlangs compleet gerenoveerde hotel staat garant voor een volledig verzorgde én onbezorgde topvakantie!

Hieronder een kort filmpje van de tennisvakantie in maart 2015 om alvast een beetje in de stemming te komen

 

Voor de recreant én de wedstrijdspeler
Met een gemiddelde middagtemperatuur van rond de 23 graden en afwisselende trainingen, verzorgd door onze enthousiaste en zeer ervaren tennisleraren, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke tennisvakantie!
 Misschien wilt u recreatief trainen of wellicht zoekt u de ultieme voorbereiding op de competitie. Wij houden rekening met uw wensen!

Single of alleenreizend?
We hebben inmiddels al tientallen singles en alleenreizenden mogen verwelkomen op onze tennisvakanties. Gemiddeld genomen ligt het percentage op ongeveer 40% van het totale deelnemersveld. De ervaring van al onze eerdere reizen leert ons dat alleengaanden binnen no-time vergeten zijn dat ze alleen hebben geboekt. We ontvangen hier keer op keer leuke reacties op. Zoals deze:

Coby uit Valkenswaard: Voor de eerste keer op tennisvakantie en voor de eerste keer alleen. Wat een drempel om te nemen. Na de eerste dag wist ik al dat het een mooie week zou worden, nou ja een mooie….. het is een kei supergezellige en leerzame week geworden met leuke mensen, en geweldige trainers!!!!!
Een week om met veel plezier naar terug te kijken, met veel tennis, gezellige praat, lekker eten, en op z’n tijd (huhum) een borreltje. Overal werd aan gedacht, vanaf het moment van inchecken dat de stoel al was gereserveerd, tot het vertrek uit het hotel, waar zelfs een ontbijtpakketje klaar stond. Jongens het was TOP en zeker voor herhaling vatbaar!!

Trainers
Deze tennisweek wordt met veel plezier en enthousiasme verzorgd door onze zeer ervaren trainers Onno Takx, Edwin Severs en Erik Reijnierse. Zij maken uw tennisvakantie onvergetelijk met hun uitgebalanceerde trainingen en uiteraard ook met de nodige dosis humor en gezelligheid op én naast de baan!

Wat kunt u verwachten tijdens deze tennisvakantie?

10 uur Tennisles van zeer ervaren Nederlandse KNLTB trainers
– Plus: Een gezellig dubbeltoernooi op de tweede dag, zodat iedereen elkaar leert kennen
– Plus: Een video-analyse van uw slagen
– Plus: 1 vrije dag (woensdag) om in te vullen naar eigen behoefte
– Uiteraard wordt er van deze tennisweek ook weer een leuk filmpje gemaakt!

Data en Prijzen (per persoon)

Tennisvakantie 19 t/m 26 maart 2016:

Voor partners die meereizen, maar niet deelnemen aan de tennislessen brengen wij geen extra kosten in rekening! U betaalt in dat geval alleen de reissom. Geef dit aan op het boekingsformulier.