Tennisvakanties met een 'personal touch'!

Algemene Voorwaarden

Tennisvakantie Reizen.nl biedt haar tennisreizen en tennisvakanties uitsluitend aan via reisbureau’s welke zijn aangesloten bij het ANVR, SGR en/of SGST en het Calamiteitenfonds. De reisvoorwaarden van het ANVR zijn dus op al onze tennisvakanties van toepassing. Voor een overzicht van de ANVR-reisvoorwaarden klik hier

                                      Calamiteitenfonds_schiethartreizen

Het is raadzaam om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u een reeds geboekte en door ons bevestigde reis wilt annuleren, brengen wij u het volgende in rekening:

Meer dan 42 dagen voor vertrek         De aanbetaling van het reisbureau

42 – 28 dagen voor vertrek                35% van de reissom + bedrag van het Tennisprogramma

28 – 21 dagen voor vertrek                40% van de reissom + bedrag van het Tennisprogramma

21 – 14 dagen voor vertrek                50% van de reissom + bedrag van het Tennisprogramma

14 – 5 dagen voor vertrek                  75% van de reissom + bedrag van het Tennisprogramma

5 – 1 dag voor vertrek                       90% van de reissom + bedrag van het Tennisprogramma

1 – 0 dag voor vertrek                     100% van de reissom + bedrag van het Tennisprogramma

Het tennisprogramma zal bij annulering helaas toch aan u moeten worden doorberekend. Dit komt omdat wij ook voor de tennisleraren de vlucht + accommodatie hebben ingekocht.
Echter, als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten, hoeft u zich (indien u aan de bepalingen van de verzekering voldoet) financieel geen zorgen te maken.

Op het moment dat uw boekingsformulier bij Tennisvakantiereizen.nl binnenkomt, is deze definitief. Binnen 5 dagen krijgt u van ons bericht of wij uw reis en accommodatie hebben kunnen vastzetten. Indien u na deze 5 dagen nog geen bericht van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u om een mail te sturen naar info@tennisvakantiereizen.nl

Voor al onze tennisvakanties reserveren wij tennisbanen bij de betreffende hotels. Wij ontvangen de baanreservering per e-mail van  het hotel of onze touroperator. Wij bieden de reis dan ook pas aan als wij deze bevestiging hebben. Indien het hotel of de touroperator de beloofde baanreservering (om wat voor reden dan ook) niet nakomt, kan dit Tennisvakantiereizen.nl niet worden aangerekend. Uiteraard zal Tennisvakantiereizen.nl in het bovenstaande geval alles in het werk stellen om tennislessen aan te bieden tijdens uw tennisvakantie. Mocht dit niet lukken, zullen wij eventueel geleden schade verhalen op het hotel en/of de touroperator.

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief: vliegtickets, hotelkamer, tennislessen, transfers en administratiekosten van het reisbureau. Niet inbegrepen zijn: reis- en/of annuleringsverzekering en het visum dat u moet kopen op de luchthaven van uw bestemming. Voor Turkije bedraagt dit ca. € 20,- (afhankelijk van waar u het visum online bestelt). U dient dit visum zelf te regelen.
Ook het inboeken van ruimbagage/koffers is niet inbegrepen. Omdat elke luchtvaartmaatschappij hiervoor andere tarieven hanteert, kunnen wij dit niet in de totaalsom van de reis verwerken.

De vermelde totaalprijs op de website is gebaseerd op de totaalsom van de reis inclusief het lesprogramma. De reis wordt ondergebracht bij het reisbureau en de tennislessen worden gefactureerd door Tennisvakantie Reizen. Op deze manier voldoet de reis aan alle mogelijke garantieregelingen die er in de reisbranche aanwezig zijn.

Vliegtijden en airlines kunnen vlak voor vertrek nog worden gewijzigd. U krijgt hierover bericht van het reisbureau.

Ook gelden er bepalingen voor spelers van niveau 2, 3, 4 en niveau 9. Heel simpel, het gros van onze deelnemers heeft een speelsterkte van 5 t/m 7. Hierdoor kunnen wij op voorhand niet beloven dat wij voldoende trainingsniveau kunnen garanderen voor spelers van ofwel een zeer hoog, ofwel een zeer laag niveau. Dit is te ondervangen door zelf met een groepje van 4 van gelijkwaardig niveau te boeken. Op deze wijze kunnen wij u een goedverzorgde training aanbieden! Is uw speelsterkte 8 of 9, maar tennist u wél iedere week of speelt u competitie, dan is er niets aan de hand en kunnen wij u prima inpassen in onze lesgroepen. Bent u een tennisspeler van niveau 2, 3, 4 of 9? Informeer dan te allen tijden of wij in uw behoeften kunnen voorzien!

Tennisvakantie Reizen.nl heeft geen invloed op eventuele wijzigingen in de bepalingen van het reisbureau, de luchtvaartmaatschappij of het hotel en kan hierop nooit worden aangesproken. Hieronder vallen ook eventuele meerkosten m.b.t. (hand) bagage, welke per vliegmaatschappij kunnen verschillen. De reissom is o.b.v. de thans geldende brandstoftoeslag. Een eventuele verhoging hiervan (door de vliegmaatschappij), komt voor rekening van de deelnemer zelf. In het geval van een blessure, opgelopen voor of tijdens de tennisvakantie, kunnen wij het lesgeld (helaas) niet retourneren.

Tijdens onze tennisvakanties worden er diverse foto´s en filmpjes gemaakt. Deze kunnen eventueel worden gebruikt op de website en/of op de Facebookpagina van Tennisvakantiereizen. Uiteraard hechten wij veel waarde aan de privacy van onze deelnemers. Mocht u hier problemen mee hebben, verzoeken wij u om dit vóór aanvang van de tennisreis aan te geven per email.

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van eventuele wijzigingen in de vertrek- en aankomsttijden.

Tennisvakantie Reizen.nl behoudt zich het recht voor om een reis niet te laten doorgaan indien er sprake is van redelijke en gegronde argumenten, bijvoorbeeld bij onvoldoende deelnemers of ziekte. Tennisvakantie Reizen.nl zal te allen tijde proberen een reis te laten doorgaan. Mocht dit niet lukken, zal er in overleg restitutie of omboeking plaatsvinden.